Kuponbog, Gul, 1 bog, 2x100 kuponer, GF
Varenummer: GF2270
.
DKK 28,00 / Stk
DKK 22,40 ekskl. moms
Svanemærket
 •  
Et praktisk lille kuponhæfte med gule nummererede sider fra nr. 1 til nr. 100. Den aflange kuponbog fra Grafisk Forlag, har blåt papomslag som er hæftet på med hæfteklamme. De gule sider er nummererede 2 steder og er adskilt af en perforering. På den måde er det muligt at rive en side midt over og udlevere et nummer. Kuponbogen kan således bruges som adgangsbilletter til messer, udstillinger, sportsbegivenheder og lignende, så man senere har et hurtigt overblik over antal besøgende. De forskellige farver som de nummererede sider findes i, åbner mulighed for at vælge bestemte farver til forskellige datoer eller forskellige typer af gæster og besøgende. Nummerarkene kan ligeledes anvendes som garderobe nummer, hvor det ene nummer udleveres og den andet sættes på bøjlen med overtøjet. Kuponbogen har utrolig mange anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser for, hvad disse smarte nummererede ark kan bruges til.


Mere information

Bedst sælgende i Kuponbøger
 • Et praktisk lille kuponhæfte med gule nummererede sider fra nr. 1 til nr. 100.

  Den aflange kuponbog fra Grafisk Forlag, har blåt papomslag som er hæftet på med hæfteklamme.

  De gule sider er nummererede 2 steder og er adskilt af en perforering. På den måde er det muligt at rive en side midt over og udlevere et nummer.

  Kuponbogen kan således bruges som adgangsbilletter til messer, udstillinger, sportsbegivenheder og lignende, så man senere har et hurtigt overblik over antal besøgende. De forskellige farver som de nummererede sider findes i, åbner mulighed for at vælge bestemte farver til forskellige datoer eller forskellige typer af gæster og besøgende.

  Nummerarkene kan ligeledes anvendes som garderobe nummer, hvor det ene nummer udleveres og den andet sættes på bøjlen med overtøjet.

  Kuponbogen har utrolig mange anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser for, hvad disse smarte nummererede ark kan bruges til.

  Hæftet indeholder 100 nummererede grønne blade med et format på 130 mm x 70 mm.

  Forhandles ligeledes med farverne blå, grøn, hvid, orange, rød, rosa samt en pakke med 10 blokke i assorterede farver.

 • Producent Grafisk Forlag
  Mærke GF
  Produkttype Kuponbog
  Antal 1 bog, 2x100 kuponer
  Egenskaber Nummererede blade
  Miljømærke Svanemærket
  Størrelse 130x70 mm
  Farve Gul
  Antal pr. enhed 10 stk pr pakke