Inforamme, A4, Sort, Magnetisk, 1 stk, Durable DURAFRAME MAGNETIC
Varenummer: DU4988-01
.
DKK 87,50 / Stk
DKK 70,00 ekskl. moms
 •  
Den professionelle måde at annoncere. Den magnetiske inforamme DURAFRAME® MAGNETIC er den ideelle løsning for informationer og oplysninger på metaloverflader. • Viser oplysninger på en professionel og elegant måde • Hurtig at installere og let at udveksle oplysninger ved blot at fjerne magnetramme fra overfladen det sidder på • Let at opsætte på metaloverflader som f.eks. whiteboardtavler, skabe og metalvægge • Anvendelsesområder: Til dokumenter i A4 format, såsom maskine fakta, brugervejledning og medarbejderinformation • Til anvendelse i stående eller liggende format • Ydermål: 236 x 323 mm


Mere information

Bedst sælgende i Inforamme og Infolomme
 • Den magnetiske inforamme. DURAFRAME® - Inforamme fra DURABLE

  Den professionelle måde at annoncere eller vise vigtige informationer. Den magnetiske inforamme DURAFRAME® MAGNETIC er den ideelle løsning for informationer og oplysninger på metaloverflader. 
  Smidig magnetramme med transparent forside samt farvet magnetisk ramme. Kan anvendes i produktionsafdelinger, fabrikker f.eks. til sikkerhedsinformationer, præsentationer og magnettavler. Hæfter på glatte magnetiske overflader såsom whiteboards, pallereoler, lagerhylder, maskiner osv. Nemt at udskifte beskeder/informationer. Rammen efterlader ingen mærker. 

  · Overflader: metaloverflader f.eks. døre, whiteboardtavler, opslagstavler, skabe og industrimaskiner
  · Anvendelsesområder: information f.eks. anvendelsesinstruktioner, maskindata og medarbejder information
  · Hurtig at installere og let at udveksle oplysninger ved blot at fjerne magnetrammen fra overfladen det sidder på
  · Anvendes på metaloverflader såsom arkivskabe, skabe, metal vægge på fabrikken miljø og whiteboards
  · Til anvendelse i stående eller liggende format
  · Viser oplysninger på en professionel og elegant måde
  · Hurtig at installere og udskifte indholdet takket være magnet ramme åbningen
  · Nemt at sætte op - ingen søm, værktøj eller hul i væggen

  I en tid, hvor oplysninger ændrer sig hurtigt, er der behov for at opdatere budskabet nemt og uden problemer. Specialfremstillet og vægmonterede skilte kan blive dyrt, ufleksibel og forårsage skade på overfladen som de er monteret på. Midlertidige og foreløbige løsninger såsom tapede lommer ser uprofessionel ud og kan nemt løsne sig helt eller delvist.
  DURAFRAME® er den perfekte løsning! Viser oplysninger på en professionel og elegant måde.
  Serien består af en række størrelser og farver, der passer til forskellige formål og anvendelsesområder på vægge og døre, struktur vægge, udstillingsvinduer som er udsat for direkte sollys og metaloverflader.
  Ansvarsfraskrivelse: Opsætning på overflader såsom tapet, ikke-klæbbare overflader samt porøse materialer kan ikke anbefales, da disse overflader i enkelte situationer kan tage skade, når produktet skal fjernes igen. Vær opmærksom på, at de overflader der benyttes er helt rene samt fri for fedt og fugt. Venligst vær opmærksom på at alle nymalede/lakerede overflader er helt tørre, inden DURAFRAME® anvendes.
  DURABLE tager ikke ansvar for skader, der opstår ved forkert anvendelse af produktet.  

 • Producent Durable
  Mærke Durable
  Produkttype Inforamme
  Produktserie DURAFRAME
  Model MAGNETIC
  Antal 1 stk
  Egenskaber Magnet striber på kanterne på bagsiden
  Fastgørelse Magnetisk
  Størrelse A4
  Farve Sort
 • Datablad / Sikkedshedsdatablad