Inforamme, A3, Sort, Selvklæbende, 2 stk, Durable DURAFRAME
Varenummer: DU4873-01
.
DKK 368,75 / Pakke
DKK 295,00 ekskl. moms
 •  
Selvhæftende og smidig magnetramme i A3 format. En både attraktiv og nem udskiftelig metode til at få sine budskaber frem på forskellige overflader. Placer den selvklæbende bagside på forskellige overflader såsom døre, glasrude ect. Mulighed for åbning på forsiden med en magnetisk ramme, hvilket gør det nemt at bytte indhold. Rammen er flytbar og kan læses fra begge sider. Opsætning på overflader såsom tapet, samt ikke klæbebare overflader, samt porøse materialer kan ikke anbefales, da disse overflader i enkelte situationer kan tage skade når produktet skal fjernes igen. Vær opmærksom på at de overflader der benyttes er helt rene samt fri for fedt og fugt. Venligst vær opmærksom på at alle nymalede/lakerede overflader er helt tørre inden DURAFRAME® anvendes. DURABLE tager ikke ansvar for skader der opstår ved forkert anvendelse af produktet. 2 stk/pose


Mere information

Bedst sælgende i Inforamme og Infolomme
 • Den selvklæbende inforamme. DURAFRAME® - Inforamme fra DURABLE

  Selvhæftende og smidig magnetramme. En både attraktiv og nem udskiftelig metode til at få sine budskaber frem på forskellige overflader. Placer den selvklæbende bagside på forskellige overflader såsom døre, glasrude ect. Mulighed for åbning på forsiden med en magnetisk ramme, hvilket gør det nemt at bytte indhold. Rammen er flytbar og kan læses fra begge sider. Opsætning på overflader såsom tapet samt ikke klæbebare overflader og porøse materialer kan ikke anbefales, da disse overflader i enkelte situationer kan tage skade når produktet skal fjernes igen. Vær opmærksom på at de overflader der benyttes er helt rene samt fri for fedt og fugt. Venligst vær opmærksom på at alle nymalede/lakerede overflader er helt tørre inden DURAFRAME® anvendes. DURABLE tager ikke ansvar for skader der opstår ved forkert anvendelse af produktet.

  · Overflader: alle faste og glatte overflader, herunder glas
  · Anvendelsesområder: at vise og præsentere dokumenter og andre oplysninger, såsom skiltning og kampagnetilbud.
  · Hurtig at installere og nemt at udskifte indholdet, takket være åbningen på magnetrammen.
  · Kan fjernes uden at efterlade klæberester
  · Ved anvendelse på glas, kan oplysningerne læses fra begge sider
  · Rammen ser identisk ud fra begge sider
  · Til anvendelse i stående eller liggende format 
  · Viser oplysninger på en professionel og elegant måde
  · Hurtig at installere og udskifte indholdet takket være magnet ramme åbningen
  · Nemt at sætte op - ingen søm, værktøj eller hul i væggen

  I en tid, hvor oplysninger ændrer sig hurtigt, er der behov for at opdatere budskabet nemt og uden problemer. Specialfremstillet og vægmonterede skilte kan blive dyrt, ufleksibel og forårsage skade på overfladen som de er monteret på. Midlertidige og foreløbige løsninger såsom tapede lommer ser uprofessionel ud og kan nemt løsne sig helt eller delvist.
  DURAFRAME® er den perfekte løsning! Viser oplysninger på en professionel og elegant måde.
  Serien består af en række størrelser og farver, der passer til forskellige formål og anvendelsesområder på vægge og døre, struktur vægge, udstillingsvinduer som er udsat for direkte sollys og metaloverflader.
  Ansvarsfraskrivelse: Opsætning på overflader såsom tapet, ikke-klæbbare overflader samt porøse materialer kan ikke anbefales, da disse overflader i enkelte situationer kan tage skade, når produktet skal fjernes igen. Vær opmærksom på, at de overflader der benyttes er helt rene samt fri for fedt og fugt. Venligst vær opmærksom på at alle nymalede/lakerede overflader er helt tørre, inden DURAFRAME® anvendes.
  DURABLE tager ikke ansvar for skader, der opstår ved forkert anvendelse af produktet.  

 • Producent Durable
  Mærke Durable
  Produktserie DURAFRAME
  Produkttype Inforamme
  Antal 2 stk
  Fastgørelse Selvklæbende
  Størrelse A3
  Farve Sort
 • Datablad / Sikkedshedsdatablad