Garderobe

Hjemmets garderobe har i dag fået en ny dimension. I sin tid skulle garderoben blot være funktionel som opbevaring af vores tøj, sko og diverse. Nu er garderoben i højere grad blevet en gennemtænkt og æstetisk indretning, som gerne skal afspejle vores måde at leve på. I garderoben gør man sig klar til dagen, og samtidig er det her dagen afsluttes. Det er i garderoben, at man samler energi til dagens aktiviteter og samtidig her, man gearer ned efter dagens strabadser. Der er mange forskellige måder at indrette sin garderobe på, vigtigst er det blot, at dine behov imødekommes. Hos Kontor Syd finder du et stort udvalg af spejle, stumtjenere og knager til indretning af din garderobe.

Garderobe

Knager

Når garderoben skal indrettes, er det både pladsudnyttelse og præsentation, der er i fokus. I garderoben skal der være plads til alle ens ting, og samtidig må nogle af synlige ting også gerne præsenteres på en pæn og elegant måde. Garderoben har brug for forskelligt tilbehør for at sætte prikken over i’et i indretningen. Blandt andet er det nødvendigt med knager til ophængning af tøj, tasker, tørklæder eller jakker. Der findes knager i utallige afskygninger med forskellig æstetik og funktionalitet. Derfor skal man gøre sig nogle overvejelser, hvilke krav de skal opfylde. Kniber det med pladsen i garderoben, er knager praktiske til opbevaring, idet de giver garderoben ekstra gulvplads. Et garderobeskab kan hurtig optage for meget plads, og hertil kan knagen være et godt alternativ. Knagen kan fås i forskellige smukke design, og dermed kan knager også fungere som vægudsmykning, der giver indretningen et ekstra pift. Her hos Kontor Syd finder du knager fra mærket Frost i forskellige størrelser, farver og design.

Stumtjener

Der kan være brug for en garderobe både i soveværelset, børneværelset, gæsteværelset eller entréen. Soveværelset og entréen er de to steder i hjemme, som ikke kan undvære en garderobe. Alt efter hvor der er brug for en garderobe, vil der være behov for forskelligt tilbehør. I entréen er det først og fremmest vigtigt, at der er plads til familiens overtøj. Dernæst er det praktisk at have tilstrækkelig med knageplads, til at gæster også kan hænge deres overtøj. Til det kan det være en god idé at anskaffe sig en stumtjener, som supplement til entréens knagerække. Entréen er oftest ikke husets største rum, derfor skal man tænke praktisk i forhold til plads. Det er netop her stumtjeneren kan komme dig til undsætning som det pladsbesparende møbel. Derfor er stumtjeneren ideel, hvis du er i pladsmangel. Stumtjeneren udnytter plads lodret og på den måde undgår man at have for meget på vægge og gulv, som hurtigt kommer til at fylde. I kombination med knager, bænk og eventuelt hattehylde er entréens indretning fuldendt. En stumtjener kan også være et flot stykke møbel, som giver indretningen et elegant look. For mange er indretningen af entréen vigtig, fordi det er her, man får det første og det sidste indtryk. En ryddelig og elegant entré vil også afspejle indtrykket af resten af hjemmet. Her på siden finder du et stort udvalg af stumtjenere i forskelligt design. Du kan finde stumtjenere med høj funktionalitet og et lækkert design.

Spejle

Et spejl sætter ofte prikken over i’et, når garderoben skal indrettes. Spejle er dels tiltænkt sin praktiske funktion, at man kan se sig selv i spejlet, og dels tiltænkt som bidragende til indretningens look. Et spejl kan både fås helt enkle, hvor det blot er spejlets funktionalitet, som er i fokus, og de kan fås i prangende og iøjefaldende design, der fuldender indretningen. Hos Kontor Syd finder du spejle i enkelt design fra mærker som Frost og Gubi Adnet, samt dekorative spejle som for eksempel Gubi Adnet Criculaire spejlet.