Fra A4 til storformat

Kvaliteten og driftsikkerheden skal være i top. Kontorets printere og kopimaskiner kører på højtryk, og derfor skal maskinerne virke. Altid! Kontor Syd hjælper dig med at vælge det det rigtige udstyr, samt sikrer driften af det.

Vi har en løsning til dit behov via vores samarbejde med de førende producenter indenfor print og kopi. Pris oplyses på tlf. 7412 3380

Salg og sikker drift

Grundet vores tætte samarbejde med førende producenter inden for printere og kopi-maskiner kan vi dække dit behov, både når det gælder hastighed, udskriftskvalitet, størrelse og integration. Alt fra A4 til storformat. Vi har de maskiner, du har brug for.

Når maskinparken kræver vedligehold og reparation, står vi klar til at hjælpe. Vores serviceteknikker kan klare det meste og yder certificeret reparation på Canon, HP, OKI og Brother maskiner. Vi forsøger at klare det ude hos dig, men hvis vi er nødt til at tage
maskinen med hjem på serviceværkstedet, stiller vi en anden til rådighed for dig i mellemtiden.
Så du kan fortsætte dit arbejde.

Udover salg af maskiner og løsninger, har vi vores eget store serviceværksted, hvor vi yder certificeret reparation på Canon, HP, OKI og Brother. Ofte kan vi endda reparere din maskine ude på adressen, og er det ikke tilfældet, kan vi stille en maskine til rådighed i reparationstiden.

Udover salg af maskiner og løsninger, har vi vores eget store serviceværksted, hvor vi yder certificeret reparation på Canon, HP, OKI og Brother. Ofte kan vi endda reparere din maskine ude på adressen, og er det ikke tilfældet, kan vi stille en maskine til rådighed i reparationstiden.

Overvågning af din kopiløsning

Ét er reparationer, hvis din maskine bryder ned. Noget andet er løbende vedligehold og forsyning. Her hjælper vi dig med at være på forkant med driftsikkerheden, så både
udstyret og hverdagen på kontoret fungerer optimalt.

Vi tilbyder overvågning af dine maskiner, så du slipper for bøvl, besvær og kostbare
nedbrud, der altid vil være til irritation for både dig og dine kolleger. Når det er tid til
vedligehold og udskiftning af reservedele, kommer vi med dem i god tid, og vi sørger
for at sende nye tonere, før I løber tør.

Hos Kontor Syd får du ikke kun de bedste maskiner til print og kopi. Du får også hjælp
til at sikre intergration og sikker drift.

Via vores service systemer overvåger vi løbende mange af vores kunders kopimaskiner. Vi kobler op og sikrer at driften af din maskine kører optimalt, og viser det sig at nogle reservedele er ved at være slidte, kommer vi på besøg inden skaden sker.

Derudover sørger vi løbende for at aflæse jeres toner forbrug og sørger for at sende nye når vi kan se at de nuværende er ved at løbe tør.

Driller udstyret

Vores servicemedarbejdere kigger glædeligt forbi og hjælper

Blot send os en mail eller ring på telefon: 7412 3260 så kommer en tekniker fluks og hjælper jer videre. 

Vi udfører certificeret reparation af de kendte mærker