Din sikre IT-partner

Hvad vil du helst bruge tid på? Din IT-løsning eller din forretning? Uanset dit behov, så har vi en løsning, der passer til dig. Så kan du fokusere på det, du er bedst til.

 

myCloud er en del af Kontor Syd. 

Total IT løsning, eller blot et enkelt område - du bestemmer

Service abonnement

Med et service abonnement hos myCloud kender du dine IT-udgifter måned for måned. Du kan vælge præcis de ydelser, du har brug for, og tilpasse dit abonnement efter din virksomheds interne IT-ressourcer. Eller du kan lade os varetage driften af hele din IT-løsning. Alt sammen til en fast månedlig pris, der giver dig sikkerhed i både drift og budget.

Cloud- og hosting løsninger

Kravene til din virksomheds IT-løsning ændrer sig konstant, og det samme gør de ressourcer, du er nødt til at afsætte for at holde virksomheden digitalt velkørende. Lad myCloud hjælpe med at finde det Cloud-mix der passer til din virksomhed, så du kan fokusere på at drive og udvikle forretningen.
Vi sørger for den fleksibilitet og de kompetencer, du har brug for.

Infrastruktur

IT-infrastruktur er en indviklet størrelse, der kræver overblik, indsigt og fremsyn.
Det handler om at kende både behov og muligheder. Nu og i fremtiden.
Infrastrukturen er lige så vital, som den er kompliceret, men for myCloud er det hverdag. Vi kender mulighederne, og vi kan matche dem med dine behov.

Konsulentydelser

Hos myCloud ved vi, at ikke to virksomheder er ens. Det gælder ikke mindst, når det kommer til behovet for IT-rådgivning og -service. Derfor kan du bruge vores erfarne og dygtige konsulenter præcis, som det passer dig i forhold til behov, økonomi og egne
interne ressourcer. Vi er der for dig.

Outsourcing af IT

Du overvejer at outsource din IT-drift Kravene til din virksomheds IT er efterhånden så store at det kræver mange ressourcer at opdatere systemet både økonomisk og tidsmæssigt. Kræfter du kan få mere gavn af et andet sted i virksomheden. Samtidigt kan det være svært at opretholde de nødvendige kompetencer til udvikling og drift internt i virksomheden.

Outsourcing handler om at overlade driften af it installationen til en ekstern professionel partner som myCloud, således man kan fokusere på at drive forretningen.

Outsourcing er ikke længere forbeholdt de store virksomheder, tværtimod ser vi flere og flere små og mellemstore virksomheder som får øjnene op for de fordele der er forbundet med at outsource.

Vi har mange års erfaring med at vedligeholde vores kunders servere. Hvad enten du som kunde, ønsker at vi skal passe på dit eget (evt. eksisterende) hardware og servere, og ønsker opbevaring i et brandsikkert miljø, eller hvis du ønsker at outsource hele din IT-afdeling. Vi servicerer hele Sønderjylland, og kan også tilbyde opsætning af PC'er, opsætning af netværk mv. ude på din adresse. Du kan læse mere om nogle af de produkter vi tilbyder her. Og vi kan naturligvis skrædersy lige præcis den løsning du efterspørger.

http://www.mycloud.dk/da

myCloud har flere leverancemodeller der betyder vi kan skræddersy den løsning der passer den enkelte virksomhed bedst, vi har stor erfaring med at Hoste og drifte IT løsninger for vores kunder enten i vores driftcenter eller på kundens egen adresse.

Klik her for at komme til myCloud