Etiketter
Bedst sælgende i Etiketter

Etiketter i alle former, farver og til alle funktioner

Kontorsyd.dk har labels og etiketter til alle dine behov. Om du er privat kunde eller en større virksomhed, så kan vi tilbyde produkter, som kan spare dig for meget besvær. Se flere gode anvendelser herunder.   

Sæt tingene i system med etiketter og labels og gør hverdagen hurtigere og mere effektiv

Når man i en virksomhed skal effektivisere enkelte processer og arbejdsgange, så skal der nogle gange ikke store forkromede strategier til. Ofte er det nok med små simple tiltag, som gør livet nemmere for de ansatte.   Med etiketter og labels kan man hurtigt organisere små daglige opgaver og spare tid og dermed penge. Når man skal organisere arkivskabene eller ringbindene efter den mest praktiske rækkefølge og orden, så er det en fordel at sætte en etiket på ryggen af mapperne, så det er tydeligt, nemt og hurtigt at se, hvilket indhold der hører til hvor. Hos kontorsyd.dk kan du finde etiketter og labels til alle behov.   

Vil du sikre mærkningen af udstyr holder, så prøv Avery etiketter

I mange virksomheder finder man dyrt udstyr, som ikke kun er kostbart, men også vigtigt for virksomhedens drift. Hvis man ønsker at mærke dette udstyr, ville en traditionel papiretikette ikke være til megen nytte. Slet ikke hvis udstyret bliver brugt i forbindelse med en produktion, hvor udstyret udsættes for fugt, olie, intensivt slid eller stærk sol.   Med Avery etiketter har man mulighed for at printe etiketter på en slidstærk overflade, som egner sig specielt til de hårde opgaver, hvor almindelige etiketter ville gå til.   Denne type Avery etiketter er modstandsdygtige overfor olie, skidt, UV-stråler og vand og kan tåle temperaturer helt ned til minus 20 grader celsius og op til 80 graders varme. Samtidig er etiketterne beklædt med permanent lim, som sikrer, etiketten bliver der, hvor man placerer den. Derfor egner denne etiket sig til, hvis man skal markere noget i et kølerum eller på et sted, hvor solen er kraftig. For at printe på disse etiketter skal man bruge en laserprinter.     

Der er tid at spare ved at printe forsendelsesadresser på etiketter

Sender din virksomhed mange pakker, så lad kontorsyd.dk gøre det endnu nemmere og hurtigere at få ordnet adresseringen af dine forsendelser. Ved at sætte din printer op til at printe små individuelle etiketter med forsendelsesadresser på, kan man hurtigt taste adresserne ind på en computer og på en gang printe flere etiketter ud, som er klar til at blive klistret på breve eller pakker.   Dermed sparer man tiden, hvor man ellers ville stå og skrive adresserne i hånden, og samtidig har man nu mulighed for at give modtageren et mere professionelt indtryk, når vedkommende modtager pakken. Der er også mulighed for at printe et logo på etiketten.   

Vil du sikre dine forsendelser mod brud og brikage, så har vi labels, som kan hjælpe dig

Når man skal sende skrøbelige genstande, så kan man ofte gøre både kunden, forsendelsesvirksomheden og din egen virksomhed en tjeneste ved at påklistre en label, som opfordrer til at håndtere forsendelsen med forsigtighed. Hos kontorsyd.dk har vi for eksempel labels med afbildning af et glas eller en pil, som henviser til, hvilken vej man bør vende forsendelsen.