CD-DVD Bog, Boks og Mappe
Mest solgte
Viser 1 til 12 af 12

CD-DVD Bog, Boks eller Mappe  

Du kender det helt sikkert. Efter børnene har holdt videoaften derhjemme, ligger alle DVD’erne spredt ud over hele stuegulvet. I samme ombæring trak de også lige CD’erne ned fra hylden. Eller når du kommer sent hjem fra arbejde og bare gerne vil høre én bestemt CD, så det er irriterende at skulle lede hele CD-samlingen igennem. I situationer som disse kan det være rart at få orden i de mange DVD’er og CD’er, du har derhjemme. Derfor vil det oplagt med en boks, mappe eller kasse til at opbevare dine CD’er og DVD’er i. 

Vi har et stort udvalg af DVD-opbevaring

Hos Kontor Syd har vi et stort sortiment af forskellige kasser, bokse og mapper til opbevaring af DVD’er. Du kan få alt fra kasser med låg til DVD-holdere. Du kan også få mapper til DVD’er, så du let kan tage dine film med dig, når du tager på ferie. Om du har mange eller få DVD’er er underordnet, for hos Kontor Syd har vi både mapper, der kan opbevare 48 DVD’er, og skuffebokse, der kan have op mod 120 DVD’er. Det er kun op til dig, hvad du synes passer bedst til dig og dine behov. Forskellen er blot, at nogle typer af opbevaringsmuligheder kræver, at du bevarer coveret på selve DVD’en og andre kræver, at du tager DVD’en ud af coveret. Fordelen ved at vælge den type, hvor DVD’en skal ud af coveret, er, at den kan opbevare flere DVD’er.

CD-opbevaring der passer til dig

Er du mest til en CD-boks, CD holder eller CD opbevaringsskuffe? Der er mange forskellige valg og præferencer, men hos Kontor Syd tager vi højde for alle. De forskellige opbevaringsmuligheder afhænger alt sammen af, hvor mange CD’er du har. Du kan få en lille boks til opbevaring af 40 CD’er eller en stor, der kan opbevare helt op til 300 CD’er. Vælger du en løsning med en opbevaringsskuffe til dine CD’er, så er det vigtigt, at CD’erne bliver lagt tilbage, når de ikke høres, for ellers risikerer du, at de bliver ridset og måske ødelagt.

DVD og CD-opbevaring i mange forskellige farver

Er du typen, der går op i at farvekoordinere, så bliver du glad for, at opbevaringsmulighederne til dine CD’er og DVD’er findes i mange forskellige farver. Du kan få kasser, mapper eller bokse i lysegrå, hvid, sort, sølv eller transparent blå. Der er altså en farve, som vil egne sig godt til lige netop dit hjem. Hvis der alligevel er en farve, der mangler, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, og så vil vi gøre alt for at skaffe det ønskede produkt hjem.

Vi giver dig overblikket

For at gøre det mere overskueligt for dig som kunde, så har vi på KontorSyd.dk inddelt alle vores produkter i forskellige kategorier. Ovre i venstre side kan du afmærke, hvilke farver, brands, produktserier mm., som er relevant for dig. På den måde afgrænser du din søgning, og din handel på KontorSyd.dk bliver nem og hurtig.

Få hjælp som erhvervskunde

Hvis du har en virksomhed eller ønsker at bestille en stor ordre af bokse, mapper eller kasser til opbevaring af CD’er og DVD’er, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi kan også fortælle dig om, dine fordele som erhvervskunde hos Kontor Syd. Det er nemlig sådan, at når du bestiller varer på KontorSyd.dk som erhvervskunde, kan du oprette såkaldte lynlister. Det gør det nemt og hurtigt for dig at handle på KontorSyd.dk, da dine favoritprodukter gemmes, så du ikke hver gang skal ind og lede efter produkterne igen.