Brochureholdere
Bedst sælgende i Brochureholdere

En brochureholder der viser dine brochurer frem

En brochure holder godt styr på de informationer, du ønsker at videregive til potentielle kunder, og det er derfor også vigtigt at fremvise brochurerne, så folk tager en med derfra og læser. Hos Kontor Syd finder du adskillige holdere til dine brochurer, men det er op til dig selv at finde den eller de rette til dit kontor. Det første, du skal overveje, er, hvilken størrelse brochurer, du skal fremvise; holderne findes nemlig i forskellige udgaver såsom A4-størrelse, avisstørrelse og A6. Dernæst kan du beslutte dog for, hvilken model brochureholderen skal være, og her har Kontor Syd heldigvis et bredt udvalg, du let kan søge igennem.

Brochereholdere til væg og andre formål

Hos Kontor Syd sætter vi en ære i at forhandle de bedste løsninger til hver enkelt. Det betyder, at der både forhandles brochureholdere, der er placerede fast på kontoret som eksempelvis er ophængte. Det kan også være, at du ønsker at stille nogen på bordet i receptionen, hvor potentielle kunder typisk møder først, og så skal der naturligvis være en brochure, de kan tage med derfra. En tredje mulighed er, at din virksomhed bruger tid på messer, hvor brochureuddeling er særdeles fornuftigt, og det vil her give god mening at investere i en holder, der kan stå på gulvet og er let at flytte med. Alle disse muligheder er mulige, når du handler hos Kontor Syd.

En brochureholder i det rette format

Brochureholdere kan som sagt fås i mange forskellige formater, hvorfor det er op til dig, hvilken en det skal være. Hvis du har flere forskellige foldere, du vil uddele, kan du med fordel se efter en holder, der er opdelt i forskellige fag. Det vil sige, at hvis du har brochurer i både A4 og A6, kan du erhverve dig en holder, der kan indeholde begge typer. En holder med opdelte fag kan ligeledes være attraktiv, hvis blot du ønsker at vise et flot udtryk, da der på den måde skabes luft omkring brochurerne.

Dine brochurer kan hænge på væggen

Hvis dit kontor har plads til at hænge brochurerne på væggen, kan dette også lade sig gøre – også på en flot og stilfuld måde. Hos Kontor Syd kan du nemlig finde holdere, der er mindre og enkle samt holdere, der fylder mere, og som giver god plads til at give potentielle kunder den viden, de har brug for. Et eksempel på en producent af sidstnævnte kunne være Multiline, der hos Kontor Syd forhandler brochureholdere i op til 18 fag.

Kontor Syd er din leverandør til gode løsninger

Når du skal finde din næste brochureholder, kan du med fordel søge hos Kontor Syd. Vi har sørget for, at de rette løsninger er nemme at finde, og fordi udvalget er så bredt, behøver du ikke søge flere forskellige steder, hvis du skulle mangle forskellige modeller. Hos Kontor Syd er alting lige ved hånden.