Blækpatroner og Printhoveder
Bedst sælgende i Blækpatroner og Printhoveder

Farvepatroner

Farvepatroner, blækpatroner og tonerpatroner – hos Kontor Syd finder du nemt det, der sætter den rigtige kulør på dine prints.

De bedste brands indenfor farvepatroner

Alle de bedste kvalitetsbrands indenfor farvepatroner fører vi. Find: Canon, HP, Brother og Lexmark, som er nogle af de mærker, vi fører. Vi har også farve til dit print fra Epson, Dataline, Olivetti og Pitney Bowes. Så her på siden kan der shoppes efter det produkt, der passer til netop din printer – ink eller laser, vi har de løsninger, du leder efter, når der skal printes.

Sæt kulør på

Cyan, magenta, yellow – og så videre. Skab alle regnbuens farver. Vi har de kulører, der sørger for, at du får det rigtige print og den rigtige farvegengivelse, når du skal printe dine ting ud. Både det professionelle printerjob, og det private skal være i orden, og den enkelte printgengivelse skal kunne leve op til en god høj standard, der står knivskarpt og i de helt rigtige farvenuancer. Blækprinter eller laserprinter? Vi fører det, der skal til for at printe flot – både i A4, i A3 og i andre formater, der passer dig. Hvad enten der skal printes med farvepatroner, farvetromle, farverulle eller printhoved så kan det, der skal bruges findes her på sitet hos Kontor Syd.

Farvepatroner, farvebånd eller -ruller

Udvalget af farvebånd, -ruller og farvetromler er stort. Vi fører mange forskellige brands, når dit anliggende er, at finde det bedst egnede indenfor farvegengivelse gennem farvebånd eller -ruller: Kores, Pitney Bowes, Brother, Citizen, OKI, Frama, Franko, IBM, MM Distribution, Olivetti og Olympia.Vi har også det produkt, der kan bruges, når du skal frankere gennem din frankeringsmaskine – frankeringsfarve sikrer den rigtige holdbare og flotte farve. Gennem det gode udvalg er du sikret de allerbedste kvaliteter. Så dit indkøb ligger trygt her hos Kontor Syd.

Hensynet til miljøet

De produkter, vi fører indenfor farve til diverse prints, er alle patroner, tromler eller ruller, der kan bortskaffes på forsvarlig måde, så miljøet ikke lider overlast. Når du køber dine produkter, medfølger der returemballage, så det er nemt og forsvarligt at få den brugte patron retur.

Tøv ikke med at kontakte Kontor Syd

Hos os finder du alt indenfor farvepatroner. Kontor Syd giver dig muligheder for at printe mere effektivt og dermed i det lange løb også billigere, fordi vi kan rådgive til den rigtige form for farvepatron, farvebånd eller tromle. Vi hjælper både de professionelle og private personer. Vi yder den rådgivning, der hjælper dig til de rigtige valg, så dine produkter bliver af allerhøjeste kvalitet.