Belysning

Belysning afhænger af om målet er funktionslys, hyggelys eller generel belysning, hvilket naturligvis kræver forskellige former for lamper. Her på siden finder du et udvalg af lamper, hvad enten du har brug for funktionalitet eller flot design. Hos Kontor Syd er kvalitet og godt design i højsædet, samtidig med at vi lægger stor vægt på funktionalitet.

Bordlamper som en del af indretningen

Når man skal indrette sig med belysning, gælder det for alle former for belysning, at den skal bidrage som supplering til dagslyset. Derfor er det en god idé at tage højde for hvad det enkelte rum har brug for; Hvilken form for lys kræver rummet for at skabe helhed? Mangler rummet lys, der giver stemning? Skal belysningen passe til møblerne og indretningen? Hvis du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære og tage højde for indretningen er bordlamper ideelle hertil. Hos Kontor Syd har vi bordlamper i flot design, der komplementerer en stilren indretning og samtidig bidrager til en hyggelig og behagelig stemning. Bordlamper er gode til indretning af både stue og soveværelse, hvor de kan placeres på sengebordet, skænken eller kommoden. For at opnå den rigtige belysning, kan det være en god idé at mikse forskellig former for lys. På den måde er der mulighed for at have funktionslys, hyggelys og generelt lys i samme rum, hvilket for eksempel kan være brugbart i køkkenet, hvor både funktion og atmosfære er vigtigt.    

Væglamper – praktisk belysning

En væglampe giver en god og praktisk belysning. Den er ideel som sengelampe, læselampe eller natlampe og kan placeres, der hvor du ønsker det. Væglampen er ofte fleksibel i sin form, således at den har målrettet spot.  Det betyder at selve skærmen kan rykkes på, alt efter hvilken retning man ønsker at have lys. Det er netop denne fleksibilitet, der gør lampen praktisk som læsebelysning, idet du kan pege lyset i retning af bogen. Her på siden finder du væglamper i forskellige design med høj funktionalitet, der kan anvendes i soveværelset, entréen eller ved sofaen som praktisk og fleksibel belysning.

Gulvlamper

Hos Kontor Syd finder du flotte gulvlamper fra kendte designere som Rodolfo Dordoni, Robert Dudley Best og Greta M. Grossman. Vores gulvlamper er enkle og stilrene, og kan give din indretning et lækkert pift. Når hjemmet skal indrettes med belysning, er det vigtigt at tage højde for rummenes størrelse. Store rum kræver større lamper, hvorimod små rum kræver små lamper. Gulvlamper kan fås i forskellige størrelser, men giver oftest mere lys end en bordlampe eller væglampe. Gulvlamper er derfor ideelle som en del af indretningen i rum med god luft og plads som f.eks. stuen eller køkken alrum. Gulvlamper kan samtidig fungere som målrettet spot ligesom væglampen, hvilket ikke giver rummet lige så meget helhedsbelysning. Hos Kontor Syd har vi gulvlamper både med målrettet spot og til belysning af hele områder og rum.   

Pendler i smukt design

Pendler lampen er oftest hovedbelysningen i et givent rum, også det man kalder loftslampen. Det kan være lampen, der hænger ned over spisebordet eller sofabordet, eller lampen der tændes på stikkontakten, når man træder ind i et rum. Derfor er pendler lampen også en af de vigtigste elementer i indretning af belysning i hjemmet. Hos Kontor Syd finder du pendler lamper i smukt design, egnet til belysning af spisebordet eller som rummets centrale lyskilde. Pendler lampen, oplyser hele rum og hele områder i modsætning til målrettet belysning som f.eks. væglampen og gulvlampen. Det kan ofte være svært at vælge pendler lamper, da det oftest er den lampe, der er mest øjensynlig i et rum. Derfor har vi her på siden samlet pendler lamper i smukt design, der passer til en stilren og elegant indretning.