AirTag Tilbehør
Mest solgte
AirTag Nøglering, Green Bay, Sølv, 100 % genbrugsplast, dbramante1928 Greenland AirTag Nøglering, Green Bay, Sølv, 100 % genbrugsplast, dbramante1928 Greenland
DBR45109
 
DKK 115,28 / Stk inkl. moms
DKK 92,22 ekskl. moms
AirTag Nøglering, Candy Apple Red, Sølv, 100 % genbrugsplast, dbramante1928 Greenland AirTag Nøglering, Candy Apple Red, Sølv, 100 % genbrugsplast, dbramante1928 Greenland
DBR45108
 
DKK 115,28 / Stk inkl. moms
DKK 92,22 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

AirTag tilbehør

Gør dit AirTag alsidigt med en nøglering

Et Apple AirTag er smart, hvis man har det med at forlægge ting, specielt sine nøgler. Med et AirTag finder du nemt dine forsvundne sager, og på den måde behøver du aldrig miste nøgler eller andre vigtige ting igen.

Et AirTag i sig selv er dog blot en smart lille gadget, som kan placeres ønskede steder. Hvad der kan gøre den endnu mere smart, er at sætte den i en holder, som kan hæftes på diverse genstande. Med en AirTag nøglering kan du fx hæfte et AirTag fast på skoletasker, computer sleeves, de dyre jakker eller noget så simpelt som nøgleringen. Med en AirTag nøglering som tilbehør gør du det nemt at hæfte din AirTag på hvad end det er, du ikke ønsker går tabt.

Beskyt dit AirTag

Udover at være super smart i sig selv er din AirTag stadig elektronik, så tilbehør og beskyttelse er derfor altid en god ide. Hvad end det er en lækker lædernøglering, som beskytter og er praktisk, eller om det er en strop, så er du bedre stillet mod slitage og stød, når det kommer til dit AirTag.

Det er ikke nogen hemmelighed, at elektronik og gadgets fungerer bedst, når man passer godt på dem, så hvorfor gøre undtagelsen her. AirTag-tilbehør er derfor altid en god investering, og med sit stilfulde look, går et Apple AirTag med mange forskellige variationer af tilbehør - det er blot at vælge det, der falder i din smag.