Ståmåtte, 75x50 cm, EVA - PVC - Gummi, Grå, JobOut
Varenummer: MAY93161700
.
DKK 539,95 / Stk
DKK 431,96 ekskl. moms
 •  
Stil stolen til side og gør plads til din måtte. Den ergonomiske måtte er specielt udviklet til at passe ind i kontormiljøer. Det spændstige gummimateriale giver en overlegen blødhed og holdbarhed. Måtten aflaster kroppen, når du står op og arbejder, så du kan stå op i længere tid ad gangen. Den stående stilling øger både blodcirkulationen og forbrændingen, mens belastningen på ryg og fødder mindskes. AKTIVT STÅENDE. Ved at stå op nogle timer hver dag øges forbrændingen, energiniveauet og blodcirkulationen i hele kroppen. Du får desuden en bedre holdning og balance. JobOut vil bidrage til en øget sundhed på arbejdspladsen, og har derfor udviklet anderledes, funktionelle produkter, som skal lette og motivere medarbejdere til at være aktivt stående i løbet af arbejdsdagen.


Mere information

 • JobOut

  Giver mere energiske og sunde medarbejdere.   

  MANGE GODE GRUNDE TIL EN JOBOUT

  JobOut er et nyt sundhedskoncept, som er tilpasset arbejdspladser, så de kan øge medarbejdernes sundhed og trivsel på jobbet. Konceptet hjælper medarbejderen til at bryde de monotone og stillesiddende arbejdsstillinger på en sjov og effektiv måde. En stor årsag til arbejdsskader og træthed på jobbet skyldes ensidig arbejdsbelastning og for meget stillesiddende arbejde. I løbet af arbejdsdagen anbefales energipauser, skiftende arbejdsstillinger og aktivering af kropsholdning, balance og styrke JobOuts produkter og øvelser er udviklet i tæt samarbejde med autoriserede fysioterapeuter, personlige trænere, ergoterapeuter og massører.

  JOBOUT APP

  I appen får du gratis adgang til film, instruktioner og tips. Du kan vælge instruktioner efter, hvilket redskab eller hvilket område du vil arbejde med. Du kan nemt indstille daglige påmindelser, følge din statistik og konkurrere mod dig selv eller mod dine kollegaer. Og husk, en JobOut om dagen er bedre end ingen! JobOut er den perfekte udfordring til dig og din arbejdsplads. Du kan som sundhedsansvarlig nemt indstille teamets fælles udfordringer. Følg statistikken og motiver dine medarbejdere til at opnå målene for udfordringerne. 
  - Gratis adgang til film, instruktioner og tips 
  - Over 60 stk forskellige øvelser 
  - Øvelser som du kan vælge ud fra produkt eller hvilken kropsdel du vil aktivere 
  - Udfordringer hvor du kan vælge at konkurrere mod dig selv eller dine kollegaer 
  - Statistik hvor du kan følge dig selv og dine kollegaer 
  - Skaber motivation til bevægelse   

  HVAD ER JOBOUT?

  - Lettilgængelige og enkle produkter af høj kvalitet, som alle kan anvende 
  - Øvelser og redskaber er udviklet med hjælp fra eksperter 
  - Motivation til simple energipauser og en mere aktiv arbejdsdag 
  - Et trygt og sikkert koncept for sundere arbejdspladser   

  GIVER ENERGI

  Forbrændingen stiger, muskelspændinger løsnes og blodcirkulationen kommer i gang. Du får mere energi, fokuserer bedre og øger din kreativitet. Altid lige ved hånden på arbejdet.

  FOREBYGGER

  Monotone arbejdsgange og statiske arbejdsstillinger er en væsentlig årsag til arbejdsskader. De er også almindelige årsager til fravær på jobbet, som påvirker både arbejdstagere og arbejdsgivere. JobOut giver dig et mere aktivt liv.

  GENOPTRÆNING

  JobOut giver en tryg og sikker genoptræning til dig, som oplever smerter og stivhed i kroppen. Redskaber og øvelser er designet til at hjælpe dig med at opnå den bedst mulige effekt.

 • Producent JobOut
  Mærke JobOut
  Produkttype Ståmåtte
  Størrelse 75x50 cm
  Farve Grå
  Materiale EVA - PVC - Gummi
 • Informations brochure