Termoskumkasse, 400x300x247mm, hvid, incl. låg, Coolsafe 2 E:/Cache/kontorsyd/imagecache/f/8/b/c/5/4/f8bc54ba06ce432a463ac6ed22c7703dfe8939fc.jpg
Vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information om vores produkter, men billederne er kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede.

Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet, eller i andre form- og farvevarianter.

Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det som udgangspunkt produktoverskriften som gælder.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne.

Varenummer: P1324746
DKK 49,00 / stk
Pris inkl. moms DKK 61,25
Levering 3-8 dage
Levering

Gratis levering ved køb over DKK 600,00

Bestilles varen inden kl. 12:30 leveres den allerede i morgen, såfremt lager haves. (Gælder ikke lørdag og søndag)

Support

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice:

+45 74 12 32 44
salg@kontorsyd.dk

Frisk fra hav og jord til bord 

Friske produkter til døren
Friske råvarer bestilt på internettet og leveret ved gadedøren er kun muligt, når produkterne er tilstrækkeligt nedkølede under hele transporten. Det er blevet nemmere med transportkasser fremstillet af EPS – ekspanderet polystyren.

Fokus på kvaliteten
Fødevarer købt på internettet skal holde kvaliteten, indtil produkterne ender på middagsbordet. Det er kun muligt, hvis opbevaring, forarbejdning og transport sker med omtanke.

Køligt hele vejen
I EPS kassen bliver de friske produkter kølet af is eller køleelementer, så temperaturen under transporten fra producent til kunde holdes tilstrækkelig lav i minimum 24 timer. 
Kvaliteten sikres, og kassen kan fint stå ved gadedøren eller i garagen, indtil forbrugeren kommer hjem.

Ingen skadelige stoffer
EPS kasserne afgiver ingen kemiske forbindelser til fødevarer. Kødet, fisken eller grøntsagerne kan derfor uden anden indpakning emballeres i EPS kasserne. EPS er godkendt til direkte kontakt med fødevarer af fødevaremyndigheder i både Europa og USA.

Fødevarekontrol
Det er producenternes ansvar at emballager til fødevarer er i orden og overholder reglerne. Danske EPS producenter er derfor underlagt Fødevarestyrelsens løbende kontrol.

Udvendige mål: 400x300x247 mm
Indvendige mål: 350x250x195 mm
Godstykkelse: 25 mm
Literindhold: 17 liter
Specifikationer
Producent NN
Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse