SWNX Office - ergonomisk fodgynge - Vinder af Danish Design Award 2018 E:/Cache/kontorsyd/imagecache/9/5/2/a/d/d/952add8a8bca5412043e9b621f6ad87bdd86c4fb.jpg
Spar 17%
Vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information om vores produkter, men billederne er kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede.

Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet, eller i andre form- og farvevarianter.

Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det som udgangspunkt produktoverskriften som gælder.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne.
Dette er den patenterede fodgynge Swnx. Den øger koncentrationen gennem sine bevægelses muligheder! Danish Design Award juryen skriver: "Et enkelt, men unikt produkt, der løser et enkelt, men omfattende problem. Det er Swnx – en fodgynge, designet til børn, der har svært ved at sidde stille. Fodgyngen kan hjælpe læreren med at skabe ro i klasserum med mange bevægelsesglade elever, ligesom den kan hjælpe det enkelte barn til at finde koncentration eller få afløb for sin energi på en ikke-forstyrrende måde. Som en bonus kan den også modvirke inaktivitet hos voksne med stillesiddende arbejde."

Varenummer: SWNX
DKK 725,00 / stk
Pris inkl. moms DKK 906,25
Levering 1-2 dage
Levering

Gratis levering ved køb over DKK 600,00

Bestilles varen inden kl. 12:30 leveres den allerede i morgen, såfremt lager haves. (Gælder ikke lørdag og søndag)

Support

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice:

+45 74 12 32 44
salg@kontorsyd.dk

SWNX OFFICE

Fodgyngen Swnx gør noget ved din inaktivitet på din kontorarbejdsplads. Imens du stadig sidder ned, har du mulighed for at bevæge benene frit uden støj og uden at genere andre. Bevægelsen af benene gør at man spænder op i -og træner musklerne omkring, ryg, lænd og mave. Herved opnår man en rankere holdning som aflaster ryggen. At du kan vippe med fødderne og bevæge benene frit, dynamisk, afhjælper uro i kroppen,sovende ben og fødder, hævede ben og fødder. Bevægelsen kan også skabe mere energi under og efter brugen, samt øge koncentrationen. Du kan også holde fodgyngen statisk. Den vil forblive under dine fødder i hvilken som helst position, og give dig den rare fornemmelse af at have fast grund under fødderne.

TOP KVALITET

Swnx er lavet af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Rebet har en brudstyrke på 2000 kg. Pladen er lavet i møbelkrydsfiner, og den skridsikre tape er i høj kvalitet. Vi har arbejdet grundigt på at kombinere udseende og holdbarhed over de sidste 2 år.

MONTERING

Swnx monteres i et beslag med 4 små skruer under bordet. Optimalt skal beslaget sidde lige over personens knæ. Udmåling foregår ved at lade personen indtage sin normale siddeposition, indrykket ved bordet. Herefter noteres med en blyant under bordet, hvor spidsen af knæene er. Alternativt kan man mål 15-20 cm fra bordet forkant. Vend herefter bordet rundt og monter beslaget. Bor for med et 1,5 mm  – 2 mm bor. Der følger beslag og skruer med i et køb. Skruen er 20 mm, hvilket passer til de fleste borde, men tjek alligevel bordtykkelsen. Ved meget tynde borde kan denne skrue være for lang.
Er der en stang eller bøjle i vejen under bordet, placeres beslaget på næste ledige plads, væk fra personen.
Vi rådgiver gerne om montagen. Kontakt os!
Specifikationer
Mærke SWNX
Producent ReSense
Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse