Pr. side
Sortér produkter efter
Twinco
Sækkevogn, Sammenklappelig, Max. 80 kg, Twinco Twin
Sækkevogn, Sammenklappelig, Max. 80 kg, Twinco Twin
 
DKK 850,00 / stk
Pris inkl. moms DKK 1.062,50
Varenummer TW9500-8
Levering 3-8 dage

Sækkevogn

En sækkevogn er et praktisk redskab til ethvert lager eller til ethvert hjem, hvor der skal slæbes rundt på store og tunge ting i forbindelse med det daglige arbejde eller i forbindelse med diverse projekter i og omkring huset.

Med en sækkevogn bliver store og akavede løft pludselig til en leg, da du nemt kan vippe eksempelvis tunge sække med cement eller andre tunge elementer op på den flade overflade, hvorfra du kan vippe sækkevognen bagover og stille og roligt trille afsted med flere hundrede kilo.

Aflast dig selv eller dine medarbejdere

En sækkevogn handler om at gøre det daglige arbejde langt mere behageligt både i privaten og på arbejdspladsen.  

På samme tid øger en sækkevogn effektiviteten i arbejdet, da mange store og tunge genstande kan løftes og fragtes rundt på ingen tid, så længe der er en nogenlunde flad oveflade under den.

Derfor er en sækkevogn også med til at skåne kroppen hos dig selv eller dine medarbejdere, hvilket er en vigtig ting i et arbejdsmiljø, hvor mange tunge genstande skal løftes.

En sækkevogn kan imødekomme og afhjælpe arbejdsskader og sygemeldinger, hvorfor en eller flere sækkevogne bør være en fast del af ethvert værksted, lager eller lignende, hvor tunge ting skal flyttes rundt hver dag.Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse