Indlæring
Mest solgte
Enkelte Interlocking Cubes, pose a 1000stk, Linex
LIN400082141
 
DKK 335,61 / Pakke inkl. moms
DKK 268,49 ekskl. moms
Matematik i billeder, Linex
LIN400100563
 
DKK 311,46 / Stk inkl. moms
DKK 249,17 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Legetøj til indlæring

De fleste børn elsker at lege med legetøj og tænk engang, at du kan få legetøj, som både er og lærerigt. Børn elsker at lære, når det kobles sammen med en sjov aktivitet, og selvom der sagtens kan argumenteres for, at det meste legetøj kan virke lærerigt – så er der bare noget, der er mere velegnet end andet.

Hos Kontor Syd har vi samlet alt det bedste legetøj til indlæring, som stimulerer barnet på en helt ny måde. I vores udvalg finder du produkter, der kan henvende sig til børn lige fra børnehavealderen. Vi forhandler både indlæringslegetøj af den gamle skole samt mere tekniske, moderne varianter.

Mange af produkterne her hos Kontor Syd er oplagte at inddrage i undervisningen – enten i børnehaven eller i de mindste klasser i folkeskolen. Det bidrager til en sjov og spændende måde at lære på, og det vil helt sikkert bidrage til interesserede børn, der elsker at deltage.

Indlæringslegetøj – sjov læring for børn

Når børnene påbegynder deres sidste år i børnehaven eller deres første år i folkeskolen, da bliver legetøj til indlæring særligt relevant. Her kan de begynde at lære om bogstaver og tal på en sjov og spændende måde. Måske skal der inkluderes nogle af legesagerne fra Kontor Syd til undervisningen – ellers er det også en god supplering på hjemmefronten, så dit barn kan holde sin læring ved lige efter skole.

Der findes et utal af forskellige muligheder for legetøj til indlæring:

  • Indlæringsspil til iPad eller iPhone
    De fleste børn elsker at bruge tid på en tablet, og mange forældre har måske blandede meninger omkring dette. Med et af de smarte kreative indlæringsspil kan dit barn blive stimuleret på tabletten på en helt ny måde.
  • Kuglerammer
    Muligvis et af de ældste stykker legetøj, og vi kan ikke komme udenom, at der er udviklet en masse legetøj med vilde funktioner siden kuglerammen. Den simple funktion er bare ikke til at tage fejl af, og hvis du skal lære dit barn at tælle, er kuglerammen en af de bedste værktøjer til formålet.
  • Undervisnings ur-sæt
    Selvom mange ure er digitale den dag i dag, skal dit barn selvfølgelig lære klokken på et godt gammeldags ur alligevel. Det vil skabe en kæmpe værdi, at barnet får en forståelse for det analoge ur.
  • Brøkcirkelsæt
    At regne med brøker er noget af det første, børnene lærer i matematik – og det er bare nemmere at forstå, hvis der kan arbejdes visuelt med det.
  • Matematik i billeder
    Giver dit barn muligheden for at se tallene samt de forskellige matematiske symboler for sig rent visuelt.

Køb legetøj til indlæring hos Kontor Syd

Om du er privatperson eller handler ind til en skole eller børnehave, så kan du finde alt, du skal bruge her hos Kontor Syd. Vi har et bredt sortiment af indlæringslegetøj med mange forskellige temaer, så dit barn kan dækkes godt ind i forhold til tal, bogstaver og sanserne.

Når du har fundet det legetøj, du skal bruge, kan du nemt bestille det hjem fra siden her. Så leverer vi det i løbet af få dage.