Kontor- og Forbrugsartikler

Blæk og toner

Blækpatroner og printhoveder
Farvebånd og -ruller
Printervedligehold
Tonerpatroner

Se alle produkter

Elektronik

Indbinding
Labelprint
Laminering
Makulering

Se alle produkter

Emballage

Frankering
Gaveindpakning
Kasser og æsker
Kuverter og konvolutter

Se alle produkter

Brug for hjælp?

Sidder du med et problem eller har du spørgsmål til et produkt,
så lad os hjælpe dig.

Ring til os på tlf: 74 12 32 44 eller
e-mail: salg@kontorsyd.dk

Kantine

Borddækning
Drikkevarer
Lys
Mad emballage

Se alle produkter

Kontorartikler

Arkivering
Mayland kalendere
Skriveartikler
Tape og dispensere

Se alle produkter

Rengøring

Aftørring
Dispensere og tilbehør
Rengøringmidler
Sikkerhed

Se alle produkter

Skilte

Advarselsskilte
Gadeskilte
Inforammer
Messe udstyr

Se alle produkter

Kontorforsyning

Forsyninger til kontoret er nødvendige for at få den daglige drift til at fungere. Kontorartikler, blæk, toner, emballage, skilte og 1000 andre ting til kontorets drift, finder du hos Kontor Syd. Vi har mere end 100.000 varenumre, og du finder nemt alt det, der skal bruges på kontoret her hos os.

I stedet for at bruge tid på at handle mange forskellige steder, kan du samle indkøb af kontorforsyningsting på ét sted. Det er let og bekvemt at handle online her på kontorsyd.dk – Find det du mangler, læg det i kurven, udfyld med oplysninger og tryk køb – så får du varerne sendt direkte til firmaadressen. Vi leverer overalt i Danmark og det til konkurrencedygtige priser - Det kan ikke være nemmere.

Klæd kontoret på

Vær klar til hverdagens udfordringer og sørg for, at der er købt ind til alle hylder. Når man driver et kontor ved man, at det er vigtigt at alle de dele, der skal være til rådighed på kontoret er til disposition. Alt der er nødvendigt for at den daglige drift kan foregå smidigt – lige fra stort til småt skal være tilgængeligt for medarbejderen, så der kan leveres en god arbejdsindsats.

Det moderne kontor kræver:

• Kopipapir – fotopapir
• Rengøringsartikler
• Whiteboards – opslagstavler
• Skriveredskaber
• Mapper – arkiveringssystemer
• Og mange andre kontorting

Det perfekte kontor kan designes ved hjælp af kontorsyd.dk – Vi tror ikke, der er noget som mangler her på sitet, for at du kan komme i mål med hjælpemidler til dit kontor.

Hvis du står og mangler en vare, som du ikke kan finde hos os her på sitet, så hører vi gerne fra dig.

Forsyn det gode arbejdsmiljø

Det er godt at tænke fremad og være på forkant i forhold til kontorartikler. Er alt det man står og skal bruge på arbejdspladsen til stede, og står man ikke hele tiden og mangler det ene og det andet, så bliver arbejdsklimaet meget bedre og opgaverne glider nemmere. Kontorforsyning er simpelthen en del af trivslen på arbejdspladsen.

Kontor Syd

Siden 1978 har Kontor Syd eksisteret. Ud over onlineshoppen har vi i alt tre fysiske butikker, og herudover er vi repræsenterede gennem Kontor Syd i Vejen og i Odense. Hvis du har behov for større løsninger, hvor vi kommer ud og rådgiver din virksomhed, kan du kontakte os for et kundebesøg; for vi kommer gerne til dig med råd og vejledning - det er en del af vores idé om god service og ordentlig kundepleje.

Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse