ERP / økonomisystem

Et økonomisystem med alt hvad du behøver

Moderniser din virksomhed med dette komplette cloudbaserede økonomisystem.
Kontor Syd tilbyder installation, uddannelse og support af dette geniale system.

Læs mere om Uniconta

Danmarks mest solgte økonomi system

Microsoft Dynamics™ C5 er danske virksomheders foretrukne løsning. Mere end 70.000 danske virksomheder inden for et utal af brancher benytter dagligt de mange let tilgængelige funktioner.

Læs mere om C5

Prøv Uniconta GRATIS i 30 dage

Ønsker du at prøve Uniconta gratis i 30 dage, skal du oprette en ny bruger ved at trykke på nedenstående link.

Første gang man logger på, får man så mulighed for at kigge i et demoregnskab eller oprette et nyt selskab. Opretter man et nyt selskab, kan man enten starte et nyt regnskab eller konvertere fra Microsoft Dynamics C5 eller e-conomic.

Uniconta installeres på din PC og alle dine data gemmes i skyen, derved har du adgang til dine data fra alle de PC’ere, der har installeret Uniconta.

Prøv en demo version

Hvornår
løser en løsning
det den skal?

Det gør den, når den både
understøtter dine aktuelle
og fremtidige behov. 

Dit ERP-system skal hjælpe din forretning, ikke stå i vejen for den. Derfor spørger vi:

Hvis din ERP-løsning ikke virker, som du gerne vil – kan den så kaldes en løsning? Tag Kontor Syd med på råd. Vi skaber strategiske IT-løsninger,der binder mennesker, processer og teknologi sammen på netop den måde, der skaber mest værdi i din virksomhed.

Vi hjælper virksomheder i alle brancher med at udvikle værdiskabende forretningsgange, baseret på UNICONTA og C5-løsninger.

Vores filosofi er enkel: ”Det kan ikke kaldes en løsning, hvis det ikke løser noget.” Udgangspunktet er, hvad din virksomhed får ud af det. Dén holdning har vi altid praktiseret.

Hvornår løser en løsning det, den skal? Det gør den, når den både understøtter dine aktuelle og fremtidige behov – og i øvrigt er skabt, så de mennesker, der skal bruge den, bliver tilfredse.

Men selv den mest avancerede teknologi skaber ikke forretningsværdi i sig selv. Det kræver en samarbejdspartner, der er tæt på dig, kender din forretning og dens behov, dine mål, din branche – og som kan definere realistiske metoder og løsninger til at nå dem.

Sådan en partner er Kontor Syd. Vi fokuserer på UNICONTA og C5. Men vi sælger ikke blot teknologiprodukter, vi har kompetencerne til at håndtere IT-projekter fra a-z – både de menneskelige, organisatoriske, branchemæssige og teknologiske udfordringer. Målet er at levere enkle, men innovative løsninger, og at være dynamo og inspirator i tæt samarbejde med vores kunder.

Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse