Kontor Syd har gennem mange år støttet sport og kultur i vores nærområde. Det er vigtigt for os, at mange mennesker får glæde af støtten, og vi er med til at fremme aktiviteterne i området.

Vi har som noget nyt valgt at afsætte en pulje, som du/I kan ansøge om.

Vi vil i vores sponsorudvalg 4 gange årligt udvælge de aktiviteter, der skal have en del af puljen.

Udvælgelsen vil ske ultimo februar, maj, august og november. Ansøgningerne skal være os i hænde senest den 10. i udvælgelses måneden.

Aftalen må kun forløbe over 1 år. 

Vi vurderer i hvert enkelt tilfælde Kontor Syd's udbytte af sponsoratet. Derfor skal der i spørgeskemaet præciseres, hvilken eksponering og synlighed Kontor Syd modtager til gengæld for støtten.

Vi lægger også vægt på, at de foreninger vi støtter, handler hos Kontor Syd i det omfang det er muligt. Hvis I ikke allerede har en foreningskonto hos Kontor Syd, kan I med store fordele få oprettet en sådan.

Puljen søges ved at udfylde dette nedenstående elektroniske ansøgningsskema og sende via e-mail marketing@kontorsyd.dk

Har du ikke mulighed for at udfylde skemaet elektronisk, kan du udskrive og sende ansøgningsskema til Kontor Syd, Att.:
Sponsorudvalget, Elholm 2, 6400 Sønderborg.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet, er du velkommen til at kontakte Kim Kjær Hansen, tlf. 7412 3209

Efter behandlingen af indkommende ansøgninger vil du/I hurtigst mulig få svar.

 

                                                       Ansøgningsskema _lilleCopyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse