Kontor Syd Padborg

Tæt på grænsen - lige i Danmarks sydlige nøglehul - her finder du Kontor Syd på Dammen 2 i Padborg. Kig forbi os - vi har både salgskontor og butik.

 

Alt i kontorartikler til det moderne kontor

Kontor Syd forhandler kontortilbehør, -artikler og -forsyninger til kontormiljøer og arbejdspladser, både til private- og erhvervskunder. Vi tilbyder hos Kontor Syd et massivt sortiment af blandt andet kontorartikler, emballage, kontormøbler, blæk og toner, printere, rengøringsartikler, kopi- og fotopapir, computer- og IT-tilbehør, m.m. Du kan nemt besøge vores webshop på www.kontorsyd.dk eller en af vores tre fysiske butikker, hvor du kan finde alt hvad hjemme- eller arbejdskontoret behøver.

Effektive kontorartikler siden 1978 fra Kontor Syd

Som en af Danmarks største leverandører af kontorartikler, har Kontor Syd eksisteret siden 1978. Vi leverer kontortilbehør til erhverv- og privatkunder, og har forskellige afdelinger med samlet ca. 100 dedikerede medarbejdere. Hver dag forsyner Kontor Syd kontorforsyninger til det gode og moderne kontormiljø. Der tilbringes normalvis mange timer på kontoret, hvad enten det er hjemme eller arbejdskontoret - her er det derfor vigtigt, at have de bedste rammer og det korrekte tilbehør, for at sikre et godt arbejdsklima, så arbejdsopgaverne glider fejlfrit. Med de rette kontorartikler bliver hjemmekontoret eller arbejdspladsen helt optimalt - og her kan Kontor Syd hjælpe. 

Med tre fysiske Kontor Syd butikker i Sønderjylland

Kontor Syd består af en webshop samt tre fysiske kontorsupermarkeder. Vores Kontor Syd butikker med kontorartikler og -tilbehør ligger alle i Sønderjylland, nemlig i Haderslev, Sønderborg og Padborg. Sønderborg butikken er hovedkontoret, tæt efterfulgt af Padborg butikken. 

Kig forbi vores Kontor Syd Padborg adresse 

Kontor Syd Padborg finder du på adressen Dammen 2, hvor der er masser af kvadratmeter kontorsupermarked at udforske. Her kan du komme helt tæt på det store udvalg af forsyninger til hjemme- eller arbejdskontoret med vores store sortiment af kontorartikler og - tilbehør. Som en af Danmarks største leverandører af kontorartikler kan Kontor Syd tilbyde over 10.000 varenumre. På vores Kontor Syd Padborg adresse kan du desuden se de mange udstillingsvarer på tæt hold og planlægge, hvilke kontorartikler, der passer til netop dit arbejdskontor.

Kontor Syd Padborg:
Dammen 2, 6330 Padborg

Måske arbejder du eller bor omkring Padborg? På vores Kontor Syd Padborg adresse kan du hurtigt komme forbi vores store kontorsupermarked på Dammen 2. Hos Kontor Syd Padborg har vi åbent mandag til torsdag fra 08.00 til 16.30 og fredag 8.00 til 16.00. Lørdag holder vi lukket. Du er derudover altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7412 3360 eller sende os en mail på salg@kontorsyd.dk.

Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse