Kontor Syd Haderslev

Er du kendt i Haderslev området, så kender du sikkert også til Kontor Syd, som har til huse på Chr. X’s Vej 2, hvor vi med 1.000 kvadratmeter til rådighed både har salgskontor og butik. Kig forbi os.

 

Kontortilbehør til det moderne kontormiljø

Kontor Syd leverer kontorartikler og -forsyninger til arbejdspladsen. Vi leverer både til private- og erhvervskunder. Hos Kontor Syd forhandler vi et kæmpe udvalg inden for kontorartikler, rengøringsartikler, kopi- og fotopapir, emballage, kontormøbler, blæk og toner, printere, computer- og IT-tilbehør, m.m. Ved at besøge www.kontorsyd.dk eller en af vores tre fysiske butikker, kan du nemt finde alt hvad hjemme- eller arbejdskontoret behøver, for at optimere den daglige drift på kontoret. 

Løsninger til kontoret siden 1978

Lige siden 1978 har Kontor Syd eksisteret som Danmarks største leverandør af kontortilbehør til erhvervs- og privatkunder. I vores forskellige afdelinger arbejder der samlet omkring 100 dedikerede medarbejdere, der sammen forsyner kontorartikler og kontortilbehør til det gode og moderne kontormiljø. Arbejdspladsen er et sted, hvor der normalvis tilbringes mange timer hver dag, og det er derfor essentielt at have de rette rammer sammen med det rigtige tilbehør, så arbejdsklimaet optimeres og arbejdsopgaverne glider fejlfrit igennem. Med de rette kontorartikler bliver hjemmekontoret eller arbejdspladsen helt optimal - og her kan Kontor Syd hjælpe. 

Kontor Syd har tre fysiske butikker

Kontor Syd består af en webshop samt tre fysiske kontorsupermarkeder. Vores Kontor Syd butikker med kontorartikler og -tilbehør ligger alle i Sønderjylland, nemlig i Haderslev, Sønderborg og Padborg. Sønderborg butikken er hovedkontoret af de tre fysiske butikker, stærkt efterfulgt af Haderslev kontorsupermarkedet.

Kom forbi Kontor Syd i Haderslev

Kontor Syds kontorsupermarked i Haderslev er lokaliseret på Chr. X’s Vej 2 i Haderslev, hvor der er hele 1.000 kvadratmeter til rådighed. Her kan du komme helt tæt på vores enorme udvalg af kontorforsyninger, kontorartikler og kontortilbehør. Som leverandør af kvalitets kontorartikler kan vi hos Kontor Syd tilbyde mere end 10.000 forskellige varenumre, og på vores Kontor Syd Haderslev adresse kan du se vores mange udstillingsvarer og planlægge, hvilket tilbehør der passer til netop dit hjemme- eller erhvervskontor. 

Kontor Syds Haderslev adresse:
Christian X's Vej 2, 6100 Haderslev

Arbejder eller bor du i Haderslev eller omegn? Så kan du nemt og hurtigt smutte forbi vores kontorsupermarked  på Christian X’s Vej. På Kontor Syds Haderslev adresse har vi åbent mandag til torsdag fra 08.00 til 16.30 og fredag 08.00 til 16.00. Lørdag holder vi lukket. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7412 3370 eller sende os en mail på salg@kontorsyd.dk.

Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse