Om Kontor Syd

Om Kontor Syd

Kontor Syd er en danskejet moderne kontorforsyning med rødder i det Sønderjyske, som gennem årene har vokset sig større – både geografisk og online. Kontor Syd dækker bredt geografisk samtidig med en stærk online tilstedeværelse. Kontor Syd leverer dagligt kontorartikler, møbler og IT til både private, virksomheder og det offentlige overalt i Danmark.

Mission

At skabe optimale arbejdspladser – både for vores kunder og for vores medarbejdere. Det gør vi gennem kreative løsninger med fokus på den enkeltes behov og med baggrund i vores unikke og brede sortiment. Vi udviser handlekraft og yder vores bedste i enhver situation. Vi gør os attraktive som samarbejdspartner og som en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde går hånd i hånd med effektivitet og resultater.

Vision

Vi vil anerkendes som den partner, der skaber størst værdi for vores samarbejdspartnere - så de altid tænker på os som deres foretrukne leverandør. 

Værdier

Arbejdsglæde

Kundefokus

Handlekraft

Ansvarlighed

Kreativitet

Her finder du os


Kontor Syd Sønderborg

Elholm 2
6400 Sønderborg

Hovedkontor:
7412 3200
info@kontorsyd.dk
Man-fredag: 8.00-16.00
Lørdag og søndag: Lukket

Butikken:
7412 3380
salg@kontorsyd.dk
Man-fredag: 8.00-17.30
Lørdag: 9.30-13.00
Søndag: Lukket

Se mere om Kontor Syd Sønderborg


Kontor Syd Padborg

Dammen 2
6330 Padborg

salg@kontorsyd.dk

7412 3360

Åbningstider
Man-torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Se mere om Kontor Syd Padborg


Kontor Syd Haderslev

Christian X's Vej 2
6100 Haderslev

salg@kontorsyd.dk

7412 3370

Åbningstider
Man-torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Se mere om Kontor Syd Haderslev


Kontor Syd Vejen - Salgskontor

Ådalen 13A, 1.th
6600 Vejen

salg@kontorsyd.dk

7412 3350


Kontor Syd Odense - Salgskontor

Agerhatten 16B, Indgang 1
5220 Odense SØ

salg@kontorsyd.dk

7412 3280


Kontor Syd Aalborg - Salgskontor

Porsvej 2
9000 Aalborg

salg@kontorsyd.dk

7412 3200

Bogholderi

Det kan til tider være rart at tale direkte med bogholderiet. Det kan du selvfølgelig også hos os. 

Kontakt os på nedenstående link og vi vender stærkt retur til dig. 

 

Send os en mail

Kontorforsyning

Forsyninger til kontoret er nødvendige for at få den daglige drift til at fungere. Kontorartikler, blæk, toner, emballage, skilte og 1000 andre ting til kontorets drift, finder du hos Kontor Syd. Vi har mere end 70.000 varenumre, og du finder nemt alt det, der skal bruges på kontoret her hos os.

I stedet for at bruge tid på at handle mange forskellige steder, kan du samle indkøb af kontorforsyningsting på ét sted. Det er let og bekvemt at handle online her hos kontorsyd.dk – Find det du mangler, læg det i kurven, udfyld med oplysninger og tryk køb – så får du varerene sendt direkte til firmaadressen. Vi leverer overalt i Danmark og det til konkurrencedygtige priser - Det kan ikke være nemmere.

Klæd kontoret på

Vær klar til hverdagens udfordringer og sørg for, at der er købt ind til alle hylder. Når man driver en virksomhed ved man, at det er vigtigt, at alle de nødvendige driftsmaterialer og -udstyr, skal være til rådighed på kontoret. Alt der er nødvendigt for at den daglige drift kan foregå smidigt - lige fra stort til småt skal være tilgængeligt for medarbejderen, så der kan leveres en god arbejdsindsats.

Forsyn det gode arbejdsmiljø

Det er godt at tænke fremad og være på forkant i forhold til kontorartikler. Er alt det man står og skal bruge på arbejdspladsen til stede. og står man ikke hele tiden og mangler det ene og det andet, så bliver arbejdsklimaet meget bedre og opgaverne glider nemmere. Kontorforsyning er simpelthen en del af trivslen på arbejdspladsen.
Hvis du har behov for større løsninger, hvor vi kommer ud og rådgiver din virksomhed, kan du kontakte os for et kundebesøg, for vi kommer gerne til dig med råd og vejledning - det er en del af vores ide om god service og ordentlig kundepleje.

Lad os hjælpe med alt til det moderne kontor

Det perfekte kontor kan designes ved hjælp af Kontorsyd.dk – Vi tror ikke, der er noget som mangler her på sitet, for at du kan komme i mål med hjælpemidler til dit kontor.
Hvis du står og mangler en vare, som du ikke kan finde hos os her på sitet, så hører vi gerne fra dig – Kontakt os her.

Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse