JobOut Boks, Opbevaringskasse, 6 forskellige redskaber, I alt 12 dele, JobOut
Varenummer: MAY93169000
 
DKK 2.207,94 / Sæt
DKK 1.766,35 ekskl. moms
 •  
En sundhedsfremmende pakke med 12 redskaber og øvelsesinstruktioner til hele afdelingen, som vil skabe en mere energifyldt og sundere arbejdsplads. Produkterne er af høj kvalitet for at give de bedste resultater, forebygge og genoptræne de mest almindelige former for gigt. Tilsammen udgør de et koncept, som er enkelt og let tilgængeligt for alle. Med en JobOut Box bliver det let at indføre energipauser som en naturlig del af arbejdsdagen. Indeholder: 3 stk Elastikbånd (L, M, H), 3 stk Stretchbånd (L, M, H), 3 stk Håndtræningsæg (L, M, H), 1 stk Massagebold, 1 stk Balancepude, 1 stk Massageslynge.


Mere information

 • JobOut

  Giver mere energiske og sunde medarbejdere.   

  MANGE GODE GRUNDE TIL EN JOBOUT

  JobOut er et nyt sundhedskoncept, som er tilpasset arbejdspladser, så de kan øge medarbejdernes sundhed og trivsel på jobbet. Konceptet hjælper medarbejderen til at bryde de monotone og stillesiddende arbejdsstillinger på en sjov og effektiv måde. En stor årsag til arbejdsskader og træthed på jobbet skyldes ensidig arbejdsbelastning og for meget stillesiddende arbejde. I løbet af arbejdsdagen anbefales energipauser, skiftende arbejdsstillinger og aktivering af kropsholdning, balance og styrke JobOuts produkter og øvelser er udviklet i tæt samarbejde med autoriserede fysioterapeuter, personlige trænere, ergoterapeuter og massører.

  JOBOUT APP

  I appen får du gratis adgang til film, instruktioner og tips. Du kan vælge instruktioner efter, hvilket redskab eller hvilket område du vil arbejde med. Du kan nemt indstille daglige påmindelser, følge din statistik og konkurrere mod dig selv eller mod dine kollegaer. Og husk, en JobOut om dagen er bedre end ingen! JobOut er den perfekte udfordring til dig og din arbejdsplads. Du kan som sundhedsansvarlig nemt indstille teamets fælles udfordringer. Følg statistikken og motiver dine medarbejdere til at opnå målene for udfordringerne. 
  - Gratis adgang til film, instruktioner og tips 
  - Over 60 stk forskellige øvelser 
  - Øvelser som du kan vælge ud fra produkt eller hvilken kropsdel du vil aktivere 
  - Udfordringer hvor du kan vælge at konkurrere mod dig selv eller dine kollegaer 
  - Statistik hvor du kan følge dig selv og dine kollegaer 
  - Skaber motivation til bevægelse   

  HVAD ER JOBOUT?

  - Lettilgængelige og enkle produkter af høj kvalitet, som alle kan anvende 
  - Øvelser og redskaber er udviklet med hjælp fra eksperter 
  - Motivation til simple energipauser og en mere aktiv arbejdsdag 
  - Et trygt og sikkert koncept for sundere arbejdspladser   

  GIVER ENERGI

  Forbrændingen stiger, muskelspændinger løsnes og blodcirkulationen kommer i gang. Du får mere energi, fokuserer bedre og øger din kreativitet. Altid lige ved hånden på arbejdet.

  FOREBYGGER

  Monotone arbejdsgange og statiske arbejdsstillinger er en væsentlig årsag til arbejdsskader. De er også almindelige årsager til fravær på jobbet, som påvirker både arbejdstagere og arbejdsgivere. JobOut giver dig et mere aktivt liv.

  GENOPTRÆNING

  JobOut giver en tryg og sikker genoptræning til dig, som oplever smerter og stivhed i kroppen. Redskaber og øvelser er designet til at hjælpe dig med at opnå den bedst mulige effekt.

 • Producent JobOut
  Mærke JobOut
  Produkttype JobOut Boks
  Type Opbevaringskasse
  Egenskaber Ergonomisk
  Indhold 6 forskellige redskaber, I alt 12 dele
 • Informations brochure