Osmo

Osmo

Osmo laver nogle fantastiske interaktive spil og programmer til iPad og iPhone. Osmos spil er fyldt med læring, så dit barn ikke spilder tiden, men stifter bekendtskab med eksempelvis at tegne, kode eller at løse logiske udfordringer. Du finder her på siden en lang række Osmo-spil, og de kræver alle et Osmo Starter Kit. Dette kit gør, at dit barn kan lege med hænderne og samtidig blive instrueret og motiveret af spillet på skærmen.

Lærerige spil fra Osmo

Hvis du er træt af, at dit barn bruger for meget tid på at spille, så er det en god idé at udskifte spillene med nogle, der i stedet udvikler dit barn. Det er nemmere og mere konstruktivt, end bare at stoppe spilleriet helt, og det er det, som Osmo gerne vil opnå – at give dig et spil i hænderne, som både er underholdende og lærerigt for dit barn.

Osmo interaktivitet

Det helt særlige ved Osmo er den måde, dit barn har en interaktiv og manuel oplevelse med spillet. Det tager derfor det bedste fra begge verdener, computerspil og fysisk leg. Tag endelig et kig på vores udvalg. Der er måske lige det spil, som vil motivere dit barn til at få leget på en mere lærerig og givende måde.