Brug for hjælp?

Sidder du med et problem eller har du spørgsmål til et produkt, så lad os hjælpe dig.

Ring til os på tlf: 74 12 32 00 eller
e-mail: salg@kontorsyd.dk

Når du træder ind i et indbydende og velindrettet lokale ved du, hvordan det påvirker ens velbefindende i positiv retning. Men et funktionelt interiør opfylder flere funktioner. Udover at gøre det til et behageligt sted at opholde sig, medvirker det til at effektivisere hverdagen, sende et professionelt signal til kunder og gæster samt forebygge arbejdsskader. 

Hos Kontor Syd er vi autoriseret erhvervscenter for de førende design- og møbelhuse i ind- og udland. Du finder møbler fra bl.a. Montana, Fritz Hansen, Erik Jørgensen, Fredericia Furniture i vores showroom og lad det bare være sagt – ikke alle og enhver får lov til at forhandle deres produkter. Der stilles strenge krav til betjeningen i møbelhuse, hvor de lader sig repræsentere – krav som vi er stolte af at kunne opfylde. Det er nemlig din garanti for at vi ved, hvad vi snakker om. 

Vores store viden kommer dig også til gavn, hvis du ønsker fornuftige kvalitetsmøbler til fornuftige priser. Via vores samarbejde med blandt andet Holmris kan vi tilbyde et bredt udvalg af gode, ergonomiske møbler.

Kontormøbler

I Kontor Syds møbelafdeling kan vi i samarbejde med eksterne indretningsarkitekter rådgive dig allerede ved udarbejdelsen af et nyt byggeri, således at man fra starten får indbygget rammerne for bedst mulig trivsel. Det er i dag almindelig kendt, at investeringer i de bedst mulige rammer for personalet, både moralsk og økonomisk kan betale sig. Er der tale om mindre indretningsopgaver eller behov for enkelte møbler, løser vores indretningskonsulenter selv opgaven, og du vil blive imponeret over deres viden om materialer, lys, tekstiler, farver og meget, meget mere. 

Som møbelafdeling i Kontor Syd spænder vi bredt, så tro ikke vi kun forhandler kontormøbler. Uanset om du har behov for en sofa til receptionen, møbler til et opholdslokale på et ældrecenter eller elev og lærer møblement til undervisningsbrug, kan vi tilbyde den optimale løsning. Skal du på jagt efter nye møbler til dit hjem, er du også velkommen til at lade dig inspirere i vores udstillingslokaler. Mange private kunder har hos Kontor Syd nydt godt af vores professionelle tilgang til møbler og indretning, så lad dig ikke narre af navnet, men kom selv ind og bliv overbevist.

Ønsker du at handle digitalt, kan du med fordel kigge i menuen til venstre.Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse