” Hvornår løser en løsning det, den skal ? ”

Det gør den, når den både understøtter dine aktuelle og fremtidige behov

Dit ERP-system skal hjælpe din forretning, ikke stå i vejen for den. Derfor spørger vi:

Hvis din ERP-løsning ikke virker, som du gerne vil – kan den så kaldes en løsning? Tag Kontor Syd med på råd. Vi skaber strategiske IT-løsninger,der binder mennesker, processer og teknologi sammen på netop den måde, der skaber mest værdi i din virksomhed
  
Vi hjælper virksomheder i alle brancher med at udvikle værdiskabende forretningsgange, baseret på C5-løsninger.
 
Vores filosofi er enkel: ”Det kan ikke kaldes en løsning, hvis det ikke løser noget.” Udgangspunktet er, hvad din virksomhed får ud af det. Dén holdning har vi altid praktiseret. Og det har i al ubeskedenhed gjort os til et af de største C5-huse i Sønderjylland.
 
Hvornår løser en løsning det, den skal? Det gør den, når den både understøtter dine aktuelle og fremtidige behov – og i øvrigt er skabt, så de mennesker, der skal bruge den, bliver tilfredse.
 
Men selv den mest avancerede teknologi skaber ikke forretningsværdi i sig selv. Det kræver en samarbejdspartner, der er tæt på dig, kender din forretning og dens behov, dine mål, din branche – og som kan definere realistiske metoder og løsninger til at nå dem.
 
Sådan en partner er Kontor Syd. Vi fokuserer på C5. Men vi sælger ikke blot teknologiprodukter, vi har kompetencerne til at håndtere IT-projekter fra a-z – både de menneskelige, organisatoriske, branchemæssige og teknologiske udfordringer. Målet er at levere enkle, men innovative løsninger, og at være dynamo og inspirator i tæt samarbejde med vores kunder.

C5 er danske virksomheders foretrukne bogføringsløsning

Microsoft Dynamics™ C5 er danske virksomheders foretrukne løsning. Mere end 70.000 danske virksomheder inden for et utal af brancher benytter dagligt de mange let tilgængelige funktioner, der kan tilpasses til netop din virksomhed for at øge din produktivitet.

70.000 danske virksomheder er din garanti for en løsning, der fungerer. Microsoft Dynamics™ C5 er Danmarks mest solgte system til økonomistyring.

Først og fremmest på grund af brugervenlighed, fleksibilitet og integration til Microsofts øvrige produkter, der gør det nemt at tilpasse løsninger individuelt – helt ned på enkelte opgaver.

Lad C5 vokse i takt med din virksomhed

C5 Grundpakken kan udvides med tillægsmoduler og brancheløsninger i takt med, at virksomheden vokser og nye behov opstår. Tillægsmodulerne gør det muligt at bruge flere og andre funktioner, men stadig i den samme C5 og fuldt integreret med det ovenstående indhold.

Uanset om din virksomhed benytter Microsoft Dynamics™ C5 med eller uden tillægsmoduler, så er alle virksomhedens informationer altså samlet i ét system.

Genkendelighed
Det grafiske brugerinterface følger Microsofts standarder: venligt og intuitivt, således at brugerne nemt kan finde rundt i systemet.Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse