Contour - Try&Buy

Find din foretrukne RollerMouse

Find den helt rigtige RollerMouse-model til dig og dine kollegaer.

Vi tilbyder - i samarbejde med Contour - et Try & Buy-koncept, som tilbyder en unik mulighed for at finde den helt rigtige RollerMouse, som passer lige til det individuelle behov.

Det kan være svært at skelne mellem de forskellige modeller ud fra en online beskrivelse og dermed vide hvilken du vil synes bedst om, især hvis du aldrig har arbejdet med en ”centreret” mus før – eller måske kun har erfaring med en uddateret udgave.

Try & Buy

 Try & Buy-kassen, indeholder alle tre modeller af RollerMouse:
1) RollerMouse Pro 3, 2) RollerMouse Red plus, 3) RollerMouse Free 3 og det ergonomiske tastatur, Balance Keyboard.

Hvordan gør jeg?

For at få fremsendt pakken, samt en dialog om et – eventuelt – besøg i din virksomhed, skal du blot udfylde nedenstående kontaktformular.

Herefter vil du blive kontaktet af Contour Design/Kontor Syd, der vil forklare dig kort omkring indholdet i kassen og eventuelt fastsætte en dato for besøg i din virksomhed.

Husk - det er ganske uforpligtende, så tøv’ ikke med at sætte mere fokus på din ergonomiske arbejdsstilling og opnå en lidt bedre hverdag.

Udfyld og bestil pakken

 * skal udfyldes. 

Ved at indsende denne formular tilmelder du dig ingen lister. Vi henviser til vores persondatapolitik

Lad kassen cirkulere

Så lad endelig kassen cirkulere på din arbejdsplads, så alle får mulighed for at prøve de forskellige modeller og blive fortrolige nok med produkterne, til at kunne vælge den helt rette RollerMouse.

Ergonomitjek

Samtidig tilbyder Contour Design/Kontor Syd et ergonomitjek hos din virksomhed. Her vil vi lave en ergonomisk gennemgang - ganske gratis og helt uforpligtende - hvor vi hjælper med basal vejledning omkring ergonomi.

Vi vejleder dig i, hvordan du let tilpasser din arbejdsplads foran computeren og gennemgår, hvad du bør være særligt opmærksom på, når dit primære arbejde er foran en computerskærm. Vi tager udgangspunkt i den enkelte person og det udstyr, der er til rådighed i virksomheden.

Læs mere om produkterne her

RollerMouse Free3

Mere info, tak

RollerMouse Pro3

Mere info, tak

RollerMouse Re:d

Mere info, tak

Balance keyboard

Mere info, tak

Kontakt Morten for mere info

Han sidder klar til at hjælpe og guide jer. 

Mail: mdl@kontorsyd.dk

Telefon: 7412 3248

 

Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse